autovit.ro

Dacia lansează pe piața din România versiunea Logan Stepway

Dacia își mărește gama de modele prin adăugarea versiunii Stepway pentru sedanul Logan.

Versiunile cu aspect mai robust ale modelelor Dacia grupate sub numele Stepway se bucură de apreciere din partea clienților. Astfel, producătorul de la Mioveni a decis să lanseze o versiune Stepway și pentru popularul model Logan.

Noua Dacia Logan Stepway poate fi deja comandată, prețurile începând de la 10.250 euro pentru versiunea cu motor pe benzină TCe 90 și ajung până la 12.150 euro pentru varianta diesel Blue dCi 95.

Logan Stepway a fost dezvăluit inițial anul trecut în versiune Renault dedicată pieței din Rusia. Iată că, un an mai târziu, Dacia Logan Stepway ajunge și pe piața domestică, fapt datorat, cel mai probabil, popularității de care se bucură versiunile Stepway.

Clienții pot alege dintre trei variante de motorizare: benzină 0.9 TCe de 90 CP și dieselurile Blue dCi de 75 sau 95 CP. În ceea ce provește aspectul mașinii, Logan Stepway preia elemente specifice versiunilor mai robuste: protecții suplimentare, ornamente cromate și jante de 16 inch cu design specific.

La interior se remarcă denumirea Stepway brodată pe spătarele scaunelor. Logo-ul Stepway se regăsește și pe volan. Modelul dispune de sistemul multimedia MediaNav cu display de șapte inch, oglinzi electrice, cruise control și senzori de parcare. Dacia Logan Stepway poate fi comandată și în culoarea exclusivă Bleu Azurite.

Opțional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistența la parcarea cu spatele.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)