autovit.ro

Dacia Logan 2 a fost surprinsa pe strada!

Desi este aproape imposibil de a sesiza ceva sub camuflaj, jurnalistii de la www.autoblog.it (sursa foto) sustin ca acesta este viitoarea generatie Logan…

Zilele trecute mai multe site-uri internationale au postat un set de fotografii surprinse cu o masina puternic camuflata care se pare ca este a doua generatie Logan. Normal ca subiectul a generat aprige dezbateri in mediul online, fiind binecunoscut succesul comercial inregistrat de actuala generatie.

Informatii “la cald”..

Chiar daca in acest moment nu au fost comunicate in mod oficial niciun fel de detalii tehnice se pare ca Dacia Logan 2 va fi construita pe platforma tehnica a modelului Renault Fluence. Ce inseamna acest lucru?…Putem vorbi de o crestere a confortului pasagerilor, precum si de o apreciere in volum a portbagajului. In privinta motorizarilor, mai mult ca sigur se va opta pentru o serie de noi propulsoare din gama Renault, mai performante si chiar mai economice. Evident ca noua generatie Logan va fi actualizata si in materie de design, precum si in privinta echipamentelor oferite standard.

Insa toate aceste incertitudinii se pare ca vor fi spulberate in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris cand este posibil sa fie prezentata a doua generatie Dacia Logan, mai intai sub forma unui concept. Prin urmare se estimeaza ca de abia in luna martie la Salonul Auto de la Geneva sa fie lansata in mod oficial Dacia Logan 2, timp suficient pentru alte seturi de asa-numite “imagini spion”.

Un model revolutionar

Prima generatie a fost lansata in anul 2004 si a fost cunoscuta in prima faza sub titulatura de “masina de 5.000 EUR”, asta chiar daca pretul sarea binisor de acest prag psihologic. Chiar si asa, autoturismul de buget a avut o evolutie peste asteptari prin prisma raportului excelent dintre calitate/ prestatii/ pret de achizitie.

Mai mult, modelul Logan a devenit subiect de studiu pentru mai multi constructori auto de talie mondiala care au incercat sub diverse forme sa “imprumute” din cota de piata a constructorului de la Colibasi. Insa suprematia Logan in segmentul autoturismelor de buget este de necontestat si prin urmare asteptarile in privinta noii generati sunt deosebit de mari…

Credeti ca Dacia Logan 2 va reedita succesul comercial al actualei generatii? Ati avut sau ati condus vreodata un Logan?

16 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)