autovit.ro

Dacia Logan este “Masina Anului 2013 in Romania”

Sub egida Asociatiei Presei Auto din Romania (APAR), ieri s-a desfasurat cea de-a XIV-a editie a competitiei “Masina Anului 2013 in Romania”. In premiera, Autovit.ro a avut un reprezentant in juriu, iar mai jos puteti analiza cum si-au distribuit punctele toti cei 16 jurnalisti cu drept de vot.

Nu mai putin de 10 din cei 16 membri ai juriului au votat modelul Dacia Logan pe prima pozitie, in timp ce la final primele trei locuri au fost adjudecate de autoturisme fabricate in Romania.

Juriul desemnat de Asociatia Presei Auto din Romania (APAR) a oferit 195 de puncte pentru Logan, in timp ce Ford B-MAX, ocupanta locului 2, a totalizat 160 de puncte. Dacia Sandero s-a clasat pe a treia treapta a podiumului, cu un total de 115 puncte.

De asemenea este pentru prima data cand in finala s-au infruntat trei modele produse in Romania, autoturisme care la final s-au clasat pe primele trei locuri. Cum reiese si din tabelul de mai sus, trei membri ai juriului au plasat B-MAX pe primul loc, doi membri au acordat maxim de puncte lui Sandero, iar Chevrolet Malibu a fost singurul model, in afara celor trei de mai sus, care a fost pozitionat pe primul loc de catre un membru al juriului de specialitate.

Prezent la Conferinta de presa organizata de APAR, Silviu Sepciu, Sef Departament Comunicare Dacia a declarat: „Suntem onorati de faptul ca Dacia Logan a primit titlul Masina Anului 2013 in Romania. Consideram ca acest trofeu reprezinta o recunoastere a calitatilor reale ale unui model care marcheaza un pas major in evolutia marcii Dacia. Prima generatie a modelului Logan a fost un succes comercial atat in Romania (unde a fost, timp de opt ani, cel mai vandut model de pe piata) cat si la export. Suntem convinsi ca noul Logan se va bucura de o primire la fel de entuziasta din partea clientilor romani si occidentali”.

Voua cum vi se pare acest clasament realizat pe baza voturilor exprimate de cei 16 jurnalisti?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)