autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia prezintă modelele Logan și Sandero facelift la Salonul Auto de la Paris 2016

Dacia a prezentat astăzi prima imagine cu faceliftul adus familiei de modele Logan și Sandero. O grilă nouă, lumini de zi LED și alte modificări vor fi aplicate modelelor Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.

Dacia a anunțat oficial că va lansa noile modele Logan și Sandero facelift la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie. O singură imagine a fost publicată, aceasta prezentând cele patru modele din familia de modele compacte: Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.

Versiunile cu facelift se vor prezenta cu o grilă a radiatorului complet nouă, inspirată de cea a actualului moedl Duster. Spoilerul față a fost și el redesenat, iar proiectoarele de ceață sunt încastrate într-un element de culoare diferită de cea a caroseriei.

Farurile sunt diferite și vor încorpora acum lumini de zi LED, pentru prima dată în istoria mărcii de la Mioveni. Blocul optic este împărțit în patru zone. Deși nu este dezvăluit în imagini, comunicatul oficial spune că și parte din spate a fost regândită, iar stopurile au un design nou.

Dacia nu a comunicat însă detalii despre gama de motorizări, dar ne așteptăm să apară câteva modificări. Este posibilă adăugarea propulsorului pe benzină 1.2 TCe. Mai multe detalii vor fi dezvăluite pe 29 septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Paris 2016.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)