autovit.ro

De vorba cu castigatorul concursului “Lauda-te cu masina ta!”

In perioada 23 iulie – 5 august 2012, am desfasurat un concurs pe pagina de Facebok, menit sa va ofere ocazia de a ne arata masinile voastre si de a va ajuta sa va imprieteniti.

Spre surprinderea noastra, peste 350 de fani Autovit.ro au raspuns pozitiv provocarii noastre, iar interactiunea dintre voi ne-a bucurat foarte mult. Dar despre asta va vom povesti intr-un articol viitor. Astazi vrem sa va oferim un interviu cu castigatorul acestui concurs, care este si posesorul uneia dintre cele mai apreciate masini din concurs.

Alexandru Budan s-a inscris in concurs pentru ca vazut link-ul pe wall-ul unui prieten si s-a gandit ca nu are nimic de pierdut. Iata ca a avut numai de castigat: un sistem de navigatie si aprecierea voastra.

Autovit.ro: Buna Alexandru si felicitari pentru castigarea premiului pus in joc la concursul “Lauda-te cu masina ta”. Pe ce drumuri vei folosi prima data GPS-ul?

Alex Budan: Buna ziua, multumesc pentru premiu! Il voi folosi cu siguranta toamna aceasta pentru o plimbare pe care o voi face cu sotia, in afara tarii.

Autovit.ro: Masina ta a fost una dintre cele mai apreciate din cadrul concursului. Spune-ne cate ceva despre ea.

Alex Budan: Masina este un Volkswagen 1200 din 1960, cu motor de 1200 si cu cateva particularitati specifice perioadei cum ar fi simplitatea si functionalitatea elementelor, sau de exemplu “semafoarele” (metoda relativ primitiva de a indica directia de mers). Desi putin modificat aspectul la momentul respectiv, prin adaugarea de roti de Mercedes, diverse elemente de Golf 1 si 2, si altele, per total masina se prezenta a fi o baza buna de reconditionare. Soarta ei era sa “sfarseasca” la Remat, insa am salvat-o in ultimul moment si astfel a ajuns in curtea mea.

Autovit.ro: Prin ce etape a trecut masina in timpul reconditionarii?

Alex Budan: Reconditionarea a durat 1 an si jumatate si a urmat cativa pasi importanti: dezmembrare totala, tinichigerie, sablare totala, vopsire integrala, reconditionare componente de mecanica, motor si interior, achizitia de piese noi si, binenteles, asamblare finala. Toate etapele au fost oarecum pregatite de la bun inceput, pentru a urma un proces de reconditinare complet, asa cum se zice “de la primul la ultimul surub”. Pentru cei interesati, etapele reconditionarii se pot vedea si pe www.facebook.com/60bug

Autovit.ro: Acum, la final, poti spune ca au meritat efortul, timpul si banii cheltuiti?

Alex Budan: Pot spune ca pentru un pasionat, pentru cine stie ce inseamna a reconditiona un autoturism, la final totul a meritat: munca depusa, alergatura, stres, nervi, timp si banii investiti, evident. Poate ca cel mai important lucru la final este sa observi ca nu numai pentru tine a meritat, dar si pentru ceilalti implicati (tinichigiu, vopsitor, distribuitorul de piese, etc.), si asta se vede si prin aprecierile aduse de prieteni, pasionati, simpli privitori sau criticii de specialitate.

Autovit.ro: La final, spune-ne ce parere ai despre pagina de Facebook Autovit.ro si daca ai sugestii pentru noi 🙂

Alex Budan: Pagina de Facebook Autovit.ro este o pagina foarte bine conturata, cu obiectiv clar. Acela de a oferi tot timpul un pont celor care vor sa vanda sau sa cumpere un automobil. Ca si utilizator al site-ului www.autovit.ro, de ani buni, pot spune ca uneori ai nevoie de o parere echidistanta vanzator-cumparator. Ca si sugestie as propune sa existe posibilitatea de a putea promova un anunt de pe www.autovit.ro pe pagina de facebook, contracost, desigur. Oferirea unei alte alternative de a vinde un autoturism, creste sansele de vanzare. Va doresc mult succesc in continuare!

Iti multumim Alex pentru interviu si pentru participarea la concurs si voua va promitem multe alte surprize frumoase!

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)