autovit.ro

Dokker si Dokker Van au fost lansate in Romania

Dupa ce a testat reactia clientilor prin Logan MCV si Logan Van, era de asteptat ca Dacia sa dezvolte un autovehicul utilitar dedicat atat transportului de marfa, cat si celui de persoane. Solutia gasita se numeste Dokker, un autovehicul polivalent, nepretentios si care de astazi este disponibil si in Romania.

Dupa lansarea oficiala de astazi, modelele Dokker si Dokker Van pot fi comandate in reteaua autorizata Dacia incepand de maine, 19 septembrie 2012. De asemenea in perioada 20-28 septembrie cei interesati pot testa cele doua noi modele care completeaza gama constructorului autohton.

Se observa ca Dacia Dokker se aseamana in partea frontala cu modelul Lodgy, dar ceea ce urmeaza de la montantul B catre spate este complet diferit. Astfel Dokker beneficiaza de portiere culisante (standard cele pe partea dreapta), respectiv usi batante asimetrice in locul hayon-ului. Din punct de vedere al functionalitatii, ambele solutii sunt mai eficiente, asigurand un acces simplificat in habitaclu. Gama de motorizari cuprinde patru propulsoare: doua pe benzina 1.6 MPI 85 CP si 1.2 TCe 115 CP, precum si doua versiuni turbodiesel de 75 CP si 90 CP. Noul model este disponibil in trei niveluri de echipare (Basic, Ambiance si Laureate), iar preturile cu TVA inclus variaza intre 9.000 EUR (Ambiance 1.6 MPI 85 CP) si 13.600 EUR (Laureate 1.5 dCi 90 CP).

Daca vechiul Logan Van a fost construit pe o platforma care nu a fost gandita initial pentru transportul de marfa, noul Dokker Van este o utilitara completa. Astfel Dokker Van ofera o sarcina utila de 600 kg la primul nivel de echipare si de 750 kg pentru restul, precum si o ranforsare a bratelor suspensiei la puntea spate. Mai mult, dimensiunile interioare sunt de top in acest segment, astfel Dokker Van dispune de o inaltime maxima de incarcare de 1,27 m, un volum de 3,3 metri cubi si o lungime de incarcare de 1,9 metri. Dokker Van este comercializat in doua niveluri de echipare: Basic si Ambiance, iar gama de motorizari este identica cu cea a modelului Dokker. Preturile cu TVA inclus pentru Dacia Dokker Van sunt cuprinse in intervalul 8.700 EUR si 11.500 EUR.

Cei care vor sa descopere si sa testeze cele mai noi modele din gama Dacia pot participa la campania “Zilele Dokker”, o operatiune care se va derula in perioada 20-28 septembrie in reteaua oficiala a constructorului Dacia.

Voi ce parere aveti despre Dokker si Dokker Van?

8 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)