autovit.ro

Elite Cars Leasing ajunge acum si in Romania

Elite Cars Leasing , dealerul auto fondat de un roman in Frankfurt si care a cunoscut succesul in Germania, ajunge acum si in Romania

Inca din 2016, anul in care s-au pus bazele companiei in Germania, Elite Cars Leasing si-a facut simtita prezenta in piata auto de referinta a Europei, iar de atunci, ascensiunea inregistrata a garantat succesul an de an.

Din dorinta de a intoarce in tara parte din succesul si cunostintele accumulate, s-au nascut doua noi proiecte; incepand din luna mai, clientii Elite Cars Leasing pot beneficia de acelasi nivel de professionalism, implicare si pasiune, mult mai aproape de ei. Elite Cars Leasing isi face intrarea pe piata din Romania cu motoarele turate la maxim, prin deschiderea simultana a doua showroom-uri, unul in Bucuresti – Otopeni, Calea Bucuresti, nr 105 in incinta reprezentantei Suzuki si cel de-al doilea in Bacau, Calea Republicii, nr 181, in incinta Hello Shopping Park.

Ca partener a tuturor companiilor de leasing financiar, cat si operational, dar si a finantatorilor dedicati persoanelor fizice, Elite Cars Leasing ofera solutii pentru orice tip de finantare, dar mai important, poate factura masina intracomunitar, fara TVA, catre companiile din Romania care sunt platitoare de TVA.

In acelasi timp, Elite Cars Leasing este unicul partener extern al BCR Leasing, totul fiind realizat in beneficiul clientilor ambilor parteneri si traducandu-se in cea mai mica dobanda existenta in prezent pe piata: 1,99%.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)