autovit.ro

EVO-ul de grupa N creste, creste, creste…ca Fat Frumos

E clar, exista o similitudine intre EVO-ul X al nostru si Fat Frumos din poveste. Daca baietii de la Colina ar fi trebuit sa-l asambleze pe acesta din urma, nu ar fi reusit sa o faca mai repede si mai bine decat cu “monstrul mecanic”. De la o zi la alta masina se transforma vazand cu ochii.

Munca este extrem de migaloasa pentru ca toata lumea stie ca fiecare detaliu cat de mic, va fi extrem de important in functionarea eficienta, performanta si fiabila a masinii de-a lungul sezonului. Fir cu fir, papuc cu papuc, fiecare subansamblu este atent verificat si apoi amplasat pe pozitie. Pentru mecanici e si o perfecta ocazie sa se acomodeze cu particularitatile constructive ale ultimei versiuni de Lancer, cu toate diferentele pe care acesta le prezinta fata de predecesorii sai.

Saptamana aceasta trebuie sa soseasca si suspensiile din Franta si motorul din Anglia, unde a fost la preparare. Din pacate nu voi fi in Bucuresti sa imortalizez momentul, asa ca profit sa va ma rezint un stadiu intermediar al lucrarilor.

Enjoy!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)