autovit.ro

Ferrari FF primește un facelift și un nou nume: GTC4 Lusso

Principala noutate a italienilor de la Ferrari care va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva din luna martie este noul model GTC4 Lusso. Nu este un model nou în totalitate, GTC4 Lusso fiind noul nume atribuit actualului model Ferrari FF.

Ferrari va aduce la Salonul Auto de la Geneva un model ce tocmai a primit un facelift și un nou nume. Ferrari FF era cunoscut pasionaților pentru silueta sa în stil shooting brake, dar și pentru faptul că era singurul model din gama producătorului italian ce oferă tracțiune integrală. Deoarece modelul FF are deja o vârstă, italienii de la Ferrari au decis că este vremea pentru un facelift, și dacă tot s-au apucat să facă modificări s-au decis să schimbe și numele modelului.

Ferrari-GTC4-Lusso-7

Astfel, Ferrari FF nu mai există, iar noul model poarte numele de Ferrari GTC4 Lusso. Cifra 4 din noua denumire face o referire directă la tracțiunea integrală, iar noul nume subliniează caracterul de Gran Tourer al acestui model Ferrari. În plus, noul model primește și un sistem de direcție integrală numit 4RS-S. Pe scurt, roțiile din spate pot ghida mașina în viraje, ceea ce aduce un plus de siguranță în virajele abordate în stil sportiv.

Ferrari-GTC4-Lusso-5

În ceea ce privește propulsorul, noul model folosește tot un motor V12, dar că cărui putere a fost mărită de la 660 la 690 cai putere. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face acum în 3.4 secunde, în timp ce viteza maximă ce poate fi atinsă este de 335 km/oră.

La exterior, spoilerele au fost redesenate, iar stopurile au o formă diferită. Modificările mai evidente sunt la interior unde un ecran tactil de 10 inch și-a făcut apariția pe consola centrală. Ca și modelul FF, noul Ferrari GTC4 Lusso are patru locuri.

Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, unde va putea fi admirat la standul mărcii italiene.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)