autovit.ro

Fiara la orizont

Maşina va putea fi admirată în toată splendoarea în cadrul Salonului de la Paris.

In cadrul Salonului Auto de la Paris, ce si-a deschis portile la începutul acestei luni, oficialii BMW au facut publice o serie de detalii referitoare la Seria 6 Coupe Concept, un vehicul aflat deocamdata la stadiul de proiect, dar care promite mult.

Desenat ca “expresia autentica a performantelor sportive superioare” dupa cum sustin bavarezii, masina este de fapt o versiune in doua uşi a lui Gran Coupe Concept, de la care a preluat farurile cu tehnologie LED, masca frontala dubla de mari dimensiuni, specifica marcii, dar si cele patru tevi de evacuare si jantele din aluminiu de 20 inch. La interior, impresioneaza tapiteria din piele in doua tonuri de culoare, insertiile din lemn, dar si tusele de design in negru mat. Eleganta si rafinamentul sunt la ele acasa în habitaclul conceptului, fapt demonstrat si de celelalte bunatati precum displayul consolei iDrive, cu un diametru de 10,2 inch, instrumentarul de bord digital, dar si de sistemul audio premium cu 16 sateliţi, Bang & Olufsen, care este simfonie curata.

Cu putine detalii venite partea constructorului german referitoare la motorizari, putem sa speculam ca de propulsia noului venit se va ocupa, cel mai probabil, un motor V8 twin-turbo de 4,4 litri, ce dezvolta 400 CP si un cuplu motor de 609 Nm. Este de la sine inteles ca performantele se anunta a fi unele notabile.

Analiza completa a modelului BMW Seria 6 Coupe disponibila pe WhatCar.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)