autovit.ro

Fiat 500 facelift – cel mai mic model din gama constructorului italian a fost împrospătat

Fiat a decis să ofere un nou început celui mai popular model din gama sa. Fiat 500 a primit astfel un facelift care include câteva modificări minore la exterior, dar și o împrospătare majoră a interiorului. Noul Fiat 500 va sosi în showroom-uri începând cu luna septembrie.

Pare greu de crezut, dar actualul model Fiat 500 a fost lansat în 2007. Asta înseamnă că actualul model are deja opt ani vechime, iar regulile industriei auto impun o nouă generație după o asemenea perioadă. Fiat a decis însă că modelul 500 are însă suficient appeal pentru a mai rezista câțiva ani pe piața modelelor de clasă mini cu tentă retro. Astfel, a preferat să împrospăteze modelul 500 cu un set de elemente de design noi plus un interior modificat.

150703_FIAT_Nuova-500_03

Primele imagini au fost deja publicate, urmând ca modelul să fie prezentat publicului larg în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, urmând ca din luna septembrie să fie prezent la vânzare pe principalele piețe auto europene.

Revenind la faceliftul prin care a trecut modelul Fiat 500, constructorul italian spune că nu mai puțin de 1.800 de elemente au fost modificate, dar la o primă vedere trebuie să studiem bine pozele pentru a observa modificările. Dimensiunile și silueta au rămas neschimbate, dar avem spoilere redesenate și un nou set de blocuri optice atât în față, cât și în spate. Farurile principale sunt dublate acum de un set de lumini auxiliare de dimensiuni mai mari.

2016fiat5009

Cele mai ample modificări sunt la interior. Deși tema retro principală a fost păstrată, Fiat a introdus sistemul multimedia U-connect și asta înseamnă amplasarea unui display destul de mare în partea centrală a consolei. Italienii au mai modificat suporturile de pahar, consola centrală, iar toate indicatoarele au ecrane color.

Gama de motorizări include acum doar propulsoare Euro 6. Fiat 500 facelift va putea fi comandat cu motorul de 1.2 litri de 69 CP sau cu propulsorul 0.9 TwinAir de 85 sau 105 CP. Va exista și o versiune diesel ce folosește motorul 1.3 Multijet II de 95 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)