autovit.ro

Fii si tu parte din campania Masinutele Bucuriei!

Incepand cu luna octombrie, fiecare dintre noi poate aduce un zambet pe buzele copiilor defavorizati aflati in evidenta organizatiei SOS Satele Copiilor.

Autovit.ro cu sprijinul Carrefour organizeaza campania „Masinutele Bucuriei”. Astfel pana la data de 15 decembrie, oricine poate dona masinute sau alte jucarii pentru copiii mai putin norocosi. Colectarea jucariilor se va face in spatiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Băneasa, Militari, Berceni, Colentina şi Vitantis, programul de colectare fiind zilnic, intre orele 08:00 si 22:00.

Poti dona orice tip de jucarii, de la masinute la puzzle-uri si animalute din plus, noi sau second-hand, dar intr-o conditie buna. Jucariile vor fi sortate si igienizate, urmand sa fie daruite de Craciun copiilor de la SOS Satele Copiilor.

Campania Masinutele Bucuriei este initiata de catre Autovit.ro din dorinta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor  aflati in evidenta organizatiei SOS Satele Copiilor. In prezent Organizatia SOS Satele Copiilor implementeaza proiecte nationale de integrare, educatie si consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate.

Va asteptam in locatiile specificate mai sus pentru a le face impreuna o bucurie micutilor!

4 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)