autovit.ro

Ford Focus WRC – o experienta fabuloasa!

Sper din tot sufletul sa fiti la Iasi cat mai multi fani. Ai raliurilor, evident, avand in vedere ca maine incepe raliul Iasiului. Puteati sa fiti si fani ai berii si ai micilor, avand in vedere ca exect acum sunt si Zilele Iasiului, de aceea am facut precizarea.
Sper asta, pentru ca sunt sigur ca si de pe margine se simte o parte importanta din energia dementiala pe care o degaja un WRC!
De la volan, va spun eu, e alta lume! Chiar daca nu e prima data cand merg cu un astfel de automobil – regele masinilor de raliu-, este prima participare intr-o competitie oficiala.
Dar ce este atat de fantastic? Puterea nu pare niciodata sa fie amenintatoare (oficial are “doar” 300 CP insa neoficial vreo 340-350), insa cuplul este demn de o locomotiva: 700 Nm!!!
Va spun, e de-men-ti-al!!! Cand apesi pedala din dreapta la maxim, masina tasneste efctiv ca dintr-un tun, gratie celor trei diferentiale active. Sublim, bestial, fantastic! Radeam cu Victor la sfarsit de shakedown despre cum poate sa mearga si ce senzatii iti poate oferi aceasta bestie!

Sper sa facem o cursa frumoasa si sa va oferim si voua, spectatorilor, un spectacol frumos. Daca nu sunteti aici, PORNITI spre Iasi!

4 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)