autovit.ro

Galeria Țiriac Collection a fost reamenajată pentru a reflecta originea automobilelor expuse

Galeria Țiriac Collection are acum o nouă organizare a modelelor expuse. Acestea sunt acum aranjate în funcție de țara de origine pentru a reflecta mai bine diversitatea vehiculelor expuse.

Începând cu această săptămână, pasionații auto sunt așteptați la Galeria Țiriac Collection din Otopeni pentru a descoperi noua formulă de amenajare a spațiului interior.

Pentru a evidenția mai bine diversitatea exponatelor și originea mărcilor prezentate, vehiculele au fost grupate în funcție de țările de proveniență. Toți cei interesați pot descoperi autovehicule istorice și noi distribuite pe zone dedicate unor țări precum Franța, Germania, Marea Britanie, Italia și SUA. Acestora li se adaugă o zonă specială pentru supercaruri, precum Ferrari, Porsche sau Ford.

Odată cu noua amenajare a spațiului, la Țiriac Collection au fost expuse și o serie de autovehicule din colecția omului de afaceri Ion Țiriac care nu au mai fost prezentate până acum publicului, precum: Chevrolet Corvette 35th Anniversary din anul 1988, Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, Ford GT Coupe din 2005 sau Ford Mustang Shelby GT500 din 1969, alături de alte noutăți.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește in prezent 173 de modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)