autovit.ro

GATA! Va spun cu ce masina mergem anul acesta!

Stiu ca asteptarea a fost lunga. Stiu ca se faceau speculatii, ca existau dorinte mai mult sau mai putin ascunse privitor la anumite modele de masina. Cica exista si o bursa a pariurilor…Nu cred ca suntem atat de importanti incat sa se faca atat valva, insa interesul fanilor a fost si este intotdeauna magulitor si important pentru noi.
Interactiunea sportiv-fan, sportiv-spectator este una deosebit de importanta si mult mai profunda si necesara decat s-ar putea crede.
Asa cum voi ne multumiti cand evoluam bine sau spectaculos, asa si noi va multumim pentru ca veniti pe probe si ca ne urmariti si sustineti. Ba mai mult, eu v-as ruga sa mai capacitati si prieteni, rude, alti fani. Aduceti-i la curse, haideti cat mai multi pe probe. Bucurati-va alaturi de noi de sportul acesta minunat iar campionatul va creste cu siguranta!

Aaahhh, da, introducerea a fost cam taraganata insa nu ne-am auzit de ceva vreme, nu?
Da, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, masina este un Mitsu Evo X nou, nou, nou, ce se naste chiar in aceasta perioada in atelierele Colina Motors. Va promit ca va voi tine la curent cu derularea lucrarilor!

Mai multe pe www.keleti99ponta.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)