autovit.ro

Honda prezintă noua generație a modelului CR-V și renunță la motorizările diesel pentru popularul SUV

Honda aduce la Salonul Auto de la Geneva a cincea generație a SUV-ului CR-V. Anunțul a fost însoțit și de vestea că noua generație renunță la motorizările diesel, dar va exista o variantă hibrid.

Ce mai nouă generație Honda CR-V vine în Europa și va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva ce își deschide porțiile săptămâna viitoare. Deși linia generală de design este similară cu cea a modelului actual, noul CR-V vine cu câteva noutăți importante.

Pentru prima dată în Europa, modelul Honda CR-V va fi disponibil cu propulsie hibridă. Sistemul poartă numele de i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) și folosește motorul pe benzină de 2.0 litri și două motoare electrice. Mai multe detalii tehnice vor fi dezvăluite săptămâna viitoare.

Honda CR-V primește și motorizarea turbo pe benzină de 1.5 litri asociată cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau o cutie automată de tip CVT. Ambele versiuni de motorizare sunt disponibile atât cu tracțiune față cât și cu tracțiune integrală.

Desi avea în portofoliu eficientul motor diesel de 1.6 litri, Honda a decis să nu mai ofere nici un fel de motorizare diesel pentru noua generație a modelului CR-V.

Noul model va fi disponibil și într-o variantă cu șapte locuri, iar faptul că dimensiunile exterioare sunt mai mari față de actualul model îi permite să ofere mai mult loc la interior.

Versiunea echipată cu motorul pe benzină 1.5 VTEC Turbo va fi disponibilă începând cu toamna acestui an, în timp ce modelul hibrid va putea fi comandat la începtul anului 2019.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)