autovit.ro

Hyundai i30 facelift: o motorizare nouă și modificări optice subtile pentru modelul de clasă compactă

Hyundai a introdus un facelift discret pentru modelul de clasă compactă i30. Pe lângă modificările optice, Hyundai a adaugat și un nou motor diesel de 1.6 litri.

Hyundai a lansat oficial versiunea cu facelift pentru modelul de clasă compactă i30. Faceliftul discret a fost aplicat tuturor versiunilor de caroserie din gama i30: hatchback, wagon, fastback și versiunea performantă i30 N.

La nivel optic, modificările sunt relativ minore. În partea frontală versiunile hatchback și wagon au primit noua bară de protecție ce era deja disponibilă pe versiunea i30 Fastback. Două noi culori pentru caroserie au fost adăugate în gamă: Stellar Blue și Olivine Grey.

Interiorul rămâne practic neschimbat, singura modificare fiind adăugarea unui ecran tactil de 8 inch cu suport pentru Apple Car Play și Android Auto.

Cea mai importantă modificare este la nivel tehnic prin introducerea noului motor diesel 1.6 litri Smartstream disponibil în trei versiuni de putere: 95, 115 și 136 CP. Noul motor poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau cu cutia de viteze automată cu două ambreiaje și șapte trepte (7DCT), aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru versiunile de 115 și 136 CP.

Toate modelele echipate cu motorizări diesel din gama Hyundai i30 au primit un nou sistem pentru reducerea emisiilor de oxid de azot. Versiunile cu motoare pe benzină au acum un filtru pentru reducerea emisiilor de particule.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)