autovit.ro

Hyundai Kona – un nou SUV de clasă mică este gata de lansare

Hyundai merge din bine în mai bine, pentru că în ultimii ani a lansat modele care se bat de la egal la egal cu rivalii din Europa. Indiferent de segmentul de care vorbim, de la micul i20 la Tucson sau Santa Fe, Hyundai a impresionat prin calitate, motoare eficiente și un design care nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

 

Deoarece segmentul SUV-urilor cunoaște o explozie fără precedent, toți constructorii auto au nevoie de astfel de modele în toate clasele pentru a putea avea cifre de vânzări cu un trend pozitiv. Dacă Hyundai deja a cucerit clienții cu frumosul Tucson, dar și cu marele Santa Fe, încă nu are un SUV în segmentul mic. Dar asta se va schimba lunile viitoare, atunci când vom vedea noul Kona, un SUV de clasă mică pregătit să concureze direct cu Renault Captur, Ford EcoSport, Opel Mokka sau Nissan Juke.

Deși nu avem informații complete despre micul Kona, și nici măcar poze finale, Hyundai a început să ofere detalii despre viitorul lor model. În plus, pozele deja prezentate conturează o idee despre designul caroseriei. Partea frontala expresiva este dominata de grila tip cascadă, impactul vizual fiind completat de luminile de zi cu tehnologie LED, care sunt poziționate deasupra farurilor cu LED. Silueta îndrăzneață este accentuata de proporțiile echilibrate si impunătoare.

170531_Hyundai Motor Reveals Progressive Character of All-New SUV in KON...-2

Kona oferă clienților o experiență plăcută la volan. Poziția ridicată a scaunului asigură o vizibilitate sporită conducătorului auto, sporind senzația de confort, în timp ce sistemul opțional de tracțiune integrală îmbunătățește caracteristicile dinamice. Instrumentarul de bord – disponibil pentru prima data în această formă la un model Hyundai – a fost proiectat pentru a oferi conducătorului auto informații esențiale despre autovehicul. Ecranul este plasat ergonomic, pentru un nivelul optim de confort și pentru ca informațiile să fie ușor accesibile.

 

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)