autovit.ro

IACARII ACROBATI la SAB & Accesorii 2012

Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto cat si programului special pregatit de organizatori pentru publicul vizitator.

Astfel in cele 2 weekenduri ale evenimentului, echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Echipa Iacarii Acrobati – cunoscuti in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS zboara anual peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si Orientul Mijlociu. Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atit echipa cit si cei care o sustin direct sau ca parteneri este oglindita in modul in care acestia zboara.

Zborul demonstrativ al IACARILOR ACROBATI se desfasoara intre 100 si 800 metri fata de sol pe o raza de un km, cu viteze intre 0 si 450 km/h, iar pilotii rezista in aceste evolutii la suprasarcini intre +5 si – 3G pentru zborul in formatie, iar pentru acrobatiile individuale intre +7 si -5G.

Va reamintim ca marcile auto care si-au confirmat deja prezenta la eveniment sunt   Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Opel, Chevrolet, Citroen, Honda, Kia & Hyundai hibride.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)