autovit.ro

Jeep Cherokee facelift: blocuri optice modificate și motorizări mai eficiente

Jeep Cherokee a primit un facelift la jumătatea vieții comerciale. Lăsat în urmă de modelele mai noi din gamă Renegade și Compass, Cherokee avea un design care nu a fost pe gustul tuturor.

Faceliftul anunțat de către constructorul american corectează acest lucru. Mai ales în partea frontală unde actual model folosește un set de blocuri optice foarte înguste, ce confereau un aspect diferit modelului. Pentru Cherokee facelift, Jeep a ales să modifice destul de substanțial partea frontală, oferind acum blocuri optice normale.

Grila radiatorului păstrează semnătura clasică Jeep, dar a fost redesenată. Noul model va debuta oficial pe 16 ianuarie, anul viitor în cadrul Salonul Auto de la Detroit. Jeep speră să dea un impuls proaspăt modelului său de segment mediu și acestă să se alăture mai popularilor săi frați: Renegade, Compass, Grand Cherokee și Wrangler.

Jeep nu a oferit detalii tehnice despre noul model Cherokee facelift și s-a limitat doar la declarația următoare: “Cel mai capabil SUV de dimensiuni medii are un design nou, autentic și premium, împreună cu sisteme de propulsie mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant.”

Mai multe detalii vom afla pe 16 ianuarie 2018.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)