autovit.ro

Kia Picanto – a treia generație pentru cel mai mic model din gama constructorului asiatic

Lupta în segmentul mini se întețește, iar constructorii propun modele din ce în ce mai atractive. Cel mai nou model aruncat în lupta pentru o felie din segmentul mini european este a treia generație a modelului Kia Picanto.

Dacă la finalul anului trecut Kia prezenta primele schițe cu a treia generație a modelului Picanto, începutul lui 2017 aduce și primele imagini oficiale cu noul model de clasă mini.

kia-picanto-4

Ca un look agresiv și modern, noul Picanto se prezintă în versiunea de echipare GT-Line. Designul este inspirat de frații mai mari din gama Kia, Rio și Cee’d. Versiunea din imagine propune un look sportiv, dar cel mai probabil acesta nu va fi dublat și de un motor pe măsură.

kia-picanto-3

Dimensiunile exterioare vor fi păstrate, noul Picanto având un pic peste 3.5 metri lungime. Interiorula fost și el modernizat, fiind dominat de un display central de dimensiuni apreciabile.

kia-picanto-5

Noua generație Kia Picanto va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, urmând ca vânzările să înceapă din primăvară.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)