autovit.ro
B SECTIUNI

Lamborghini Huracan Evo este versiunea cu facelift a supercarului italian

Italienii de la Lamborghini au prezentat oficial cea mai nouă versiune a supercarului Huracan. Numit Huracan Evo, cel mai nou model poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2.9 secunde.

Prima premieră a anului 2019 vine din Italia, acolo unde Lamborghini a prezentat oficial primele imagini cu modelul Huracan facelift. Numit oficial Lamborghini Huracan Evo, noul model se prezinte cu modificări optice minore: spoilerul față a a fost redesenat, prizele de aer sunt mai mari, iar jantele au un design nou. În spate, cele două evacuări ale sistemului de eșapament au fost repoziționate.

La interior, clienții vor aprecia noul display tactil de 8.4 inch și consola centrală mai curată. Lamborghini a eliminat o parte din butoanele fizice, funcțiile fiind integrate în sistemul de infotainment. Noul Huracan Evo dispune acum și de comenzi prin gesturi, precum și de sistem de telemetrie ce oferă informații detaliate despre performanțele obținute pe circuit.

Versiunea revizuită a modelului Huracan folosește tot un motor V10 de 5.2 litri ce dezvoltă 640 cai putere și 600 Nm. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze cu șapte trepte. Huracan Evo are nevoie de doar 2.9 secunde pentru a atinge prima sută de km/oră, iar pentru a accelera de la 0 la 200 km/oră sunt necesare 9 secunde. Viteza maximă este de 325 km/oră.

Huracan Evo folosește și sistemul de direcție integrală, precum și sistemul numit LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) ce este capabil să anticipeze deciziile celui de la volan pentru a oferi performanțe optime.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)