autovit.ro

Lumea auto vireaza spre mobile! Tu?

Pentru ca din ce in ce mai multi utilizatori folosesc telefoanele mobile pentru a accesa Autovit.ro, inca de acum 2 ani am inceput sa lucram la a le face cat mai frumoasa si usoara aceasta experienta.

Astfel, in anul 2012 am lansat aplicatia Autovit.ro pentru iOS, care a primit un upgrade luna aceasta. Aceasta include mai nou si locatii, stiri si opinii. O puteti descoperi descarcand-o de aici.

Anul trecut ne-am indreptat atentia si catre cei care folosesc Android si am lansat aplicatia si pentru aceasta platforma. Daca nu o aveti deja, o puteti descarca de aici.

Incepand de luna aceasta, si cei care au telefoane cu sistem de operare Windows se pot bucura de toate functionalitatile aplicatiei Autovit.ro. Lansarea a avut loc de curand iar utilizatorii se arata interesati, numarul de descarcari crescand de la zi la zi. Incercati-o si voi descarcand-o de aici.

Si ca sa nu ziceti ca e numai vorba de noi, avem si cateva statistici. Infograficul de mai jos demonstreaza ca am intuit bine nevoia acestor aplicatii.

Piata auto mobile 2014

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)