autovit.ro

Lynk&Co a prezentat oficial al treilea model al mărcii din China

Lynk&Co, marca auto deținută de concernul chinez Geely, a prezentat oficial primele imagini cu al treilea model din gama sa.

Lynk&Co este unul dintre cele mai noi nume intrate pe piața auto. Marca din China este deținută de concernul Geely, aceeași companie ce are în portofoliu și marca Volvo.

După ce în trecut Lynk&Co a prezentat două modele SUV, acum a venit momentul pentru primul model sedan din gama sa. Acest model, botezat simplu 03, va debuta pe piața din China pentru ca ulterior să fie oferit și în Europa. Lynk&Co 03 a fost dezvoltat în Suedia, folosind platforma tehnica CMA, comună cu modelul Volvo XC40.

Linia de design este similară cu cea a SUV-urilor prezentate anterior, blocurile optice avțnd o formă specifică mărcii din China. Interiorul este unul sofisticat, cu materiale de calitate.

În China, modelul Lynk&Co 03 va fi echipat cu un motor pe benzină cu trei cilindri de 1.5 litri ce dezvoltă 150 CP și un propulsor 2.0 benzină de 190 CP.

Lynk&Co s-a remarcat printr-o strategie de marketing diferită, modelele mărcii din China putând fi achiziționate doar pe bază de abonament. Strategia are ca scop atragerea clienților tineri, obișnuiți să plătească diverse servicii prin abonament lunar.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)