autovit.ro

Mașini premium pentru doamne și domnișoare

Continuăm săptamâna special dedicată femeilor cu cinci mașini potrivite pentru ele, cu statut premium. Deschidem alegerile noastre cu două modele de clasă mică și apoi continuăm cu trei SUV-uri, unul de clasă mică și alte două de clasă compactă.

 

  1. Audi A1

Modelul de clasă mică al celor de la Audi este la prima generație și are dimensiuni de sub 4 metri, ceea ce îl face perfect pentru oraș. La fel ca orice alt model al mărcii, A1 impresionează prin calitatea pe care o arată la interior, cu finisări excelente pentru această clasă, mai ales dacă se optează pentru echipările de top. În plus, micul A1 poate fi configurat într-o multitudine de combinații și permite echiparea cu un sistem audio extrem de performant, care vă poate face orele la volan mult mai plăcute. Gama de motorizări cuprinde propulsoare diesel și benzină eficiente care pot satisface orice gusturi, opținal fiind disponibilă chiar și o cutie cu dublu ambreiaj, care poate ridica nivelul de confort la rularea în traficul aglomerat.

Audi A1 fl

  1. Citroen DS3

Pentru a concura în segmentul premium, francezii au lansat gama de modele DS, bazată pe versiunile de serie de la Citroen, dar cu ample modificări ce țin de rafinament și tehnologie. DS3 este un model de clasă mică, cu un design foarte special, bine primit în țările din vestul Europei. Chiar dacă în România prezența sa pe străzi este redusă, DS3 este unul dintre cele mai speciale modele premium de clasă mică. Posibilitățile de configurare optică sunt aproape nelimitate, cu o multitudine de culori speciale, modele unice de jante și texturi delicate pentru interior. Pentru domnele sau domnișoarele mai pretențioase există chiar și o versiune cabriolet. Gama de motorizări cuprinde unități ce depășesc chiar și puterea de 200 CP, astfel încât oricine poate să găsească motorul potrivit.

citroen-ds3-03

  1. Mini Countryman

Primul SUV din istoria lui Mini este croit pentru oraș, dar oferă o poziție de conducere mai înaltă. Însă, aceste noutăți pentru producătorul britanic nu au diluat stilul sofisticat pe care îl propune orice model Mini. La fel ca și celelalte modele din familie, Countryman permite configurarea într-o multitudine de versiuni și culori, cu pachete speciale pentru design și echipamente opționale regăsite doar pentru modelele premium. Mini Countryman dispune de cinci versiuni de motorizare, trei pe benzină și două diesel, cu puteri de la 112 CP la 218 CP. Pentru a crea o ambiață unică la interior, alături de materialele de foarte bună calitate, Countryman dispune de un sistem de iluminare ambientală, ce permite selectarea mai multor culori. Bonus – Mini oferă și o versiune coupe, denumită Paceman.

mini countryman

  1. Mercedes-Benz GLA

Cu noua redefinire a identității designului pentru marca germană, Mercedes propune în gamă un SUV foarte rafinat și cu linii elegante. GLA este unul dintre cele mai potrivite SUV-uri compacte pentru doamne și domnișoare, se conduce plăcut, este agil în trafic și se parchează ușor. Motorizările sunt economice, gama pornind de la dieselul de 1,5 litri și 109 CP și încheindu-se cu GLA 45, care are un motor turbo de 2,0 litri și 381 CP.

mercedes gla 45

  1. Range Rover Evoque

Cel mai mic model din gama Range Rover este perfect adaptat pentru vremurile moderne. Are linii ce nu te pot lăsa indiferent și un interior cu materiale extrem de atent alese, pentru al cărui design a lucrat chiar celebra Victoria Beckham. Evoque dispune de o gamă de motorizări cu puteri de la 150 CP la 240 CP. Este oferit într-o versiune coupe, iar foarte curând va fi disponibilă și versiunea cabriolet.

2012-land-rover-Range-Rover-Evoque-3-door-front-view

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)