autovit.ro

Mercedes-Benz a lansat varianta decapotabilă a supercarului AMG GT

Cel mai impresionant model din gama constructorului german Mercedes-Benz a primit și o variantă decapotabilă. Noul AMG GT Roadster va fi prezent la Salonul Auto de la Paris în două variante de putere.

Mercedes-AMG GT este poate cel mai frumos și dezirabil model din gama constructorului din Stuttgart. După ce acesta și-a atras numeroși fani, Mercedes a decis că e timpul și pentru o variantă decapotabilă. Astfel, a eliminat plafonul, înlocuindu-l cu un soft-top acționat electric. Acesta poate fi bej, negru sau roșu în funcție de preferințele proprietarului. Decapotarea sau capotarea durează doar 11 secunde, iar acesta poate fi acționat și în mers până la viteza de 50 km/oră.

Noul model Mercedes-AMG GT Roadster mai impresionează și prin grila radiatorului, un element numit AMG Panamericana cu 15 elemente verticale cromate și sistem activ de gestionare a fluxului de aer.

Ca și varianta Coupe, noul AMG GT Roadster va fi disponibil în două variante de putere: 476 CP pentru varianta standard și 557 CP pentru versiunea GT C Roadster. Ambele versiuni sunt animate de motorul V8 biturbo de 4.0 litri, asociat cu o cutie de viteze automată DTC cu șapte trepte.

Mercedes-AMG GT Roadster poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4 secunde, în timp ce varianta GT C Roadster are nevoie de doar 3.7 secunde.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)