autovit.ro

Mercedes-Benz Marco Polo și Marco Polo Activity – vacanță de cinci stele în mașină

Pe baza noii Clasa V și a lui Vito, Mercedes a prezentat la Dusseldorf, la Salonul Auto pentru caravane, versiunile Marco Polo și Marco Polo Activity, destinate celor care iubesc călătoria și au nevoie de spațiu, versatilitate, dar și de o ambianță premium, specifică mărcii Mercedes. Așa cum se poate vedea în imagini, condițiile oferite de cele două versiuni rivalizează cu ceea ce oferă un hotel de cinci stele.

Mercedes-Benz Marco Polo

Această versiune poate fi echipată chiar și cu o bucătărie echipată complet, dar și cu un spațiu special destinat garderobei. Scaunele sunt rotative, pot culisa, se pot aranja aproape în orice configurție și, evident, pot fi transformate într-un pat. Interiorul a fost desenat și configurat pentru a fi cât mai aproape de ceea ce oferă o sufragerie modernă, cu toate utilitățile sale, materialele fiind de cea mai înaltă calitatea, la fel ca și finisările. Iluminarea ambientală are un rol important în senzație de lux, fiind realizată cu tehnologia LED și culori care pot fi configurate după preferințe. Bucătăria are un design extrem de inteligent, pentru a fi compactă, și este echipată cu două arzătoare, o chiuvetă, un frigider de 40 de litri și cu un vas pentru apă potabilă ce poate reține 38 de litri. Patul oferă confort și spațiu generos pentru două persoane.

Marco Polo poate fi echipat cu propulsorul diesel de 2,2 litri, care dezvoltă 136 CP, 163 CP sau 190 CP, versiunea de top putînd fi configurată și cu sistemul de tracțiune integrală 4Matic. Această versiunea are un preț de pornire, pentru piața din Germania, de 54.835 euro cu TVA (19%).

Der neue Mercedes-Benz Marco Polo ACTIVITY, The New Mercedes-Benz Marco Polo ACTIVITY

Mercedes-Benz Marco-Polo Activity

Marco Polo Activity este un vehicul recreațional extrem de versatil și modulabil la interior. El este disponibil cu o configurație de cinci locuri și are în ofertă cinci motorizări. Acestea au la bază propulsorul diesel de 2,2 litri și puteri cuprinse între 88 CP și 190 CP. De asemenea, tracțiunea poate fi configurată, în funcție de puterea alesă, pentru puntea fața, puntea spate sau integrală. Astfel, plecarea în vacanță cu acest vehicul nu va pune probleme indiferent de anotimp. Interiorul poate fi configurat foarte ușor pentru a acomoda mai multe bagaje, iar echipamentul standard este foarte bogat. Prețul lui Marco-Polo Activity pe piața din Germania pleacă de la 38.960 de euro cu TVA (19%).

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)