autovit.ro

Mercedes E350 Coupe

E350 Coupe e mai mult decat un simplu mijloc de transport. Este o masina construita cu stil, cu atentie la detalii, de oameni care stiu ce fac, cum fac, unde fac si de ce fac.

Privita din lateral masina pare doar un CL putin mai mic, dar uiandu-te din fata parerea ti se schimba. Nu numai ca nu mai are aproape nimic in comun cu CL, dar, intr-un mod ciudat, masina exercita asupra ta o atractie apropae inexplicabila. Este serioasa, impunatoare, dar in acelasi timp pare blanda si gata de joaca.

Informatiile din fisa tehnica nu sunt neaparat impresionate, dar feelingul din spatele volanului te face sa treci cu usurinta peste faptul ca ai sub capota un motor normal aspirat. Uiti pana si de rivalii de la BMW care ofera aceleasi motoare, dar ajutate de aportul deloc de neglijat al unor turbine. Iar dupa cativa kilometrii incepe sa iti placa sa turezi V6-le, pentru ca si lui ii place. Cu cutia lasata in modul normal lucrurile sunt calme si poti conduce relaxat. Dar odata mutat levierul in pozitia M comportamentul se schimba radical. Lipeste pedala de acceleratie de podea si urmareste acul turometrului: acesta va urca cu placere pana la linia rosie, inainte sa coboare spre 4.000 rot/min in urma unei schimbari de trepte aproape instantanee.

Da, cu acesta masina, cu acesta cutie si cu acest motor poti accelera in treapta a III-a de la 30 km/h (1.200 rpm) pana la 140 km/h. Si cel mai frumos lucru ca masina nu pare sa depuna nici cel mai mic efort pentru asta. Iar felul in care E350 Coupe poate sta pe viraje este la fel de uimitor, si asta pentru ca nu te vei da jos cu dureri de spate. Felul in care suspensia fost gandita, sa realizeze acel compromis perfect intre confort si stabilitate pe viraje, este la fel de impresionant.

Iar cel mai frumos lucru este ca atunci cand te-ai plictisit sa accelelrezi ca un nebun, te poti linisti si poti conduce relaxat, pentru ca daca tu vrei, E350 Coupe poate fi aproape mut.

In functie de motorizarea aleasa, E Coupe poate fi o bestie sau un copil cuminte.

Pentru a vedea pretul second-hand al unui Mercedes E350 acceseaza link-ul Autovit.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)