autovit.ro

Monovolumul Citroen C4 Picasso a primit un facelift discret

Citroen rămâne un constructor apreciat pentru modelele sale destinate familiei, iar monovolumul C4 Picasso face parte din acest segment. Pentru a îl menține proaspăt și interesant pentru clienții săi, Citroen a upgradat oferta de motorizări și a adăugat un discret facelift optic.

Faptul că Citroen C4 Picasso și C4 Grand Picasso au adunat peste 300.000 de comenzi în cei trei ani de la lansare este un succes pentru marca franceză în contextul unei piețe auto unde interesul clienților se îndreaptă din ce în ce mai mult către modelele SUV sau crossover.

Pentru a își păstra clienții fideli care au nevoie de un monovolum, Citroen a decis că este momentul pentru un upgrade tehnologic și estetic în ceea ce privește modelul C4 Picasso. Astfel, silueta generală cu aspect de OZN a fost păstrată, dar stopurile au acum un design diferit, iar partea frontală este acum identică pentru ambele versiuni ale modelului C4 Picasso. Citroen mai oferă jante de 17 inch cu design nou, plafon ce poate fi vopsit în două nuanțe și trei culori noi pentru caroserie.

Interiorul este la fel de spațios cu accent pe pasagerii din spate care au la dispoziție scaune individuale și măsuțe rabatabile. Pentru infotainment, Citroen folosește sistemul Connect Nav ce are un display de 10.2 inch.

Citroen a adăugat și o serie de motorizări noi pentru modelul C4 Picasso și C4 Grand Picasso. Este vorba de două propulsoare pe benzină de 1.2 litri din familia PureTech în două variante de putere: 110 și 130 CP. Motoarele pot fi asociate cu transmisii manuale sau automate cu șase trepte. Noul Citroen C4 Picasso facelift va fi disponibil începând cu toamna acestui an.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)