autovit.ro

NEW goodies for my EVO!!!

Ufff, ce bine ca nu trebuie sa printez articolul asta, ca nu cred ca mi-a ramas buget si pentru…toner! 😉

Dupa placutele discutii avute impreuna pe marginea operatiunilor de imbunatatire/eficientizare pe care vroiam sa le intreprind la EVO-ul din dotare, iata ca mare parte din ele s-au infaptuit!

Trebuie sa recunosc ca cele mai greu de luat decizii au fost cele legate de jante si suspensie, primele ridicand 80% ratiuni estetice si 20% ratiuni ce tin de rezistenta la socuri, iar suspensia trebuind sa satisfaca un balans extrem de greu de realizat si anume sa fie suficient de rigida fara sa iti “rupa spatele”, mai ales la trecerea cu viteza mica si medie peste denivelari de frecventa inalta.

Dupa cateva saptamani de asteptare, iata care sunt noile goodies:

1. Furtune de frana metalice Goodridge
2. Placute de frana Ferrodo Racing DS 1.11
3. Jante Speedline 2120 18 inch culoare antracit
4. Anvelope Pirelli P Zero Rosso
5. Suspensie Bilstein B14

Acum sunt in faza de “pasuire” a placutelor cu discurile si de rodare, asa ca nu le-am fortat, insa forta de franare este absolut extraordinara! Din pacate placutele scartaie destul de mult, ceea ce pe mine nu ma derajneaza, insa pe ceilalti soferi si pietoni se pare ca da! 😉
Jantele sunt celebrul model “Turini”, folosit si pe masina de competitie, insa au fost comandate in aceasta culoare pentru ca alb mi s-a parut a fi o combinatie prea…cruda! Asa sunt mai elegante si nu sar atat de tare in ochi…
Anvelopele Pirelli au facut doar 30 km de oras de cand sunt pe masina, asa ca e prematur sa le judec, insa din experienta mea alaturi de marca italiana sunt sigur ca se vor ridica la inaltime.
Cat despre suspensie, o sa povestim intr-un material aparte, ca inca mai am anumite dubii. 🙁

Mai trebuie sa-mi soseasca aparatorile de noroi Ralliart si masina e gata!

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)