autovit.ro

Nissan Kicks – un nou crossover în gama producătorului nipon

Creșterile vânzărilor din segmentul SUV-urilor, indiferent de clasa din care fac parte nu pot lasa niciun contructor auto indiferent, nici măcar dacă vorbim de unul care are deja succes. Nissan, care are în gama sa micul Juke, Qashqai și X-Trail ne anunță că va avea în familie un nou model.

 

Acesta va purta denumirea de Kicks și se va poziționa în gama constructorului nipon între Juke și Qashqai, având o lungime de 4,29 metri. Practic, cel mai apropiat rival este reprezentat de Opel Mokka, dar și de restul modelelor din acest segment, precum Suzuki Vitara sau Honda HR-V.

Obiectivul lui Kicks este de a câștiga din segmentul de piața care are nevoie de o mașină de oraș mai înaltă, fără ca aceasta să fie foarte performantă în teren accidentat. În primă fază, crossoverul nipon va fi comercializat doar pe piața din Brazilia, începând cu luna august a acestui an, iar apoi vânzarea se va extinde în toată America de Sud. Ulterior, Nissan Kicks va deveni un model global, disponibil în 80 de țări și, evident, va ajunge și în Europa, probabil anul viitor.

Pentru a atrage segmentul tânăr, designerii Nissan au adoptat linii foarte atractive, dinamice, cu elemente sportive. Interiorul este cu adevărat interesant, simplist, dar plin de atitudine, în special în versiunea prezentată în poze, disponibilă cu un sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inchi, climatizare automată și cutie automată. Printre alte sisteme care sunt anunțate pentru Kicks se numără și Around View Monitor (asistență la parcare), care are la bază un sistem de 4 camere video. Un alt aspect important este spațiul interior pentru pasageri, care a fost atent studiat, în special pentru persoanele din spate. Acestea se pot bucura de dimensiuni generoase pentru valorile de spațiul pentru cap, genunchi și umeri.

Nissan_Kicks_08-1200x777

Nissan Kicks – gamă de motorizări

În acest moment, Nissan nu a anunțat nimic despre gama de motorizări, dar este de așteptat ca modelul european să preia gama de motorizări de la Juke. Astfel, Kicks va dispune cu siguranță de propulsorul 1.5 dCi, în mai multe versiuni de putere, dar și de unități pe benzină foarte eficiente.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)