autovit.ro

Nissan Navara – mai mult rafinament în conducere, același cărăuș potent

Înaintea Salonului Auto de la Frankfurt, Nissan a prezentat primele informații și fotografii cu noua generație a pick-up-ului Navara. Japonezii afirmă că Navara este acum mult mai plăcută în conducere, mai rafinată, preluând caracteristici de conducere de la X-Trail sau Qashqai, dar vrea să fie etalonul clasei în ceea ce privește performanțele de transport.

 

Pentru dezvoltarea acestei generații a lui Navara, Nissan a gândit foarte pragmatic. De ce un pick-up nu se poate conduce la fel de plăcut ca un SUV? Pentru a realiza acest deziderat, Nissan a aplicat cunoștințele dobândite în cazul crossover-urilor din gamă și le-a aplicat pentru Navara. Astfel, puntea spate pentru versiunea Double Cab este nouă și aduce un plus de confort, în special atunci când se rulează cu bena descărcată.

Într-un segment în care tehnologia ajunge mai greu, niponii de la Nissan au implementat o serie de sisteme noi pentru Navara. Opțional, clienții pot opta pentru sistemul Around View Monitor, ce oferă o vizibilitate perfectă în jurul mașinii, prin intermediul unui set de camere montate în oglinzile laterale, în față și în spate. În plus, Navara dispune de sistem de acces fără cheie, senzori de parcare și pilot automat.

136263_1_5

Interiorul a fost actualizat cu materiale mai bune, mai rezistente și a creat spații noi pentru depozitare. Desenul consolei centrale este complet nou pentru a maximiza senzația de spațiu interior, iar scaunele ergonomice includ sistemul Spinal Support, pentru drumuri lungi fără dureri de spate. Pentru echipările de top este oferit un sistem de climatizare automată cu două zone.

Sub capotă, noua Navara utilizează un propulsor diesel de 2,3 litri, mai eficient cu până la 24% față de unitatea anterioară. Acesta va fi disponibil în două versiuni de putere, de 140 CP și de 190 CP. Versiunea cea mai puternică beneficiază de tehnologia biturbo pentru a dezvolta valori de cuplu ridicate la turații joase. Navara este disponibilă în versiuni cu tracțiune pe două sau pe patru roți, cu o cutie manuală cu 6 trepte sau una automată cu 7 trepte. Pick-up-ul poate tracta o sarcină maximă de 3,5 tone, iar cabina versiunii King Cab are o lungime de 1,78 metri.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)