autovit.ro

Nissan Qashqai a primit un facelift care aduce un design proaspăt și o serie de dotări noi

La Salonul Auto de la Geneva, Nissan a prezentat varianta cu facelift a crossover-ului Qashqai, unul dintre cele mai bine vândute modele din gama constructorului japonez.

Qashqai este cel mai popular crossover din gama Nissan, dar avea nevoie de o împrospătare vizuală. Faceliftul a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva și aduce o serie de schimbări estetice. Silueta generală a rămas neschimbată, dar partea frontală este acum mai dinamică prin introducerea grilei V-motion ce se regăsește și pe alte modele din gama constructorului japonez.

nissan-qashqai-facelift-26

Blocurile optice au formă diferită care inglobeză și luminile de zi LED plus sistemul de iluminare adaptivă. Două noi culori au fost adăugate în gamă Vivid Blue și Chestnut Bronze.

nissan-qashqai-facelift-15

La interior, Nissan Qashqai facelift vine cu un volan redesenat, iar materialele folosite sunt acum mai plăcute la atingere. Interfața sistemului multimedia Nissan Connect a fost modificată, iar grafica este acum mai atractivă. Pentru cei care își doresc un sistem audio perfomant, Nissan propune o instalație audio Bose cu șapte incinte acustice. Marea noutate la nivel de dotări este sistemul activ ProPilot, un sistem tempomat ce permite și conducerea semiautonomă, mașina urmărind marcajele drumului în timp ce poate accelera și frâna automat.

nissan-qashqai-facelift-2

Gama de motorizări a rămas neschimbată, clienții putând opta pentru motorizările diesel de 1.5 litri și 110 CP sau 1.6 litri și 130 CP, iar cei care preferă benzină au la dispoziție propulsoarele turbo de 1.2 litri de 115 CP sau 1.6 litri și 163 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)