autovit.ro

Noua generație BMW Seria 3 va fi lansată la Salonul Auto de la Paris în luna octombrie

BMW se pregătește pentru introducerea unei noi generații pentru modelul Seria 3. Noul model este aproape gata pentru lansare și va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din această toamnă.

BMW va lansa în această toamnă a șaptea generație a modelului de clasă medie Seria 3. Noul model va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris, dar până atunci, producătorul bavarez testează automobilul pe circuitul de la Nurburgring și a oferit o serie de informații despre noua generație.

Noua generație va avea o masă totală mai mică față de actualul model, distribuția greutății va fi 50:50, iar dinamica va fi îmbunătățită. Generația nouă va avea cu 55 kilograme mai puțin, iar sub capota viitorului BMW Seria 3 va fi cel mai puternic motor cu patru cilindri produs de marca bavareză.

Cutia de viteze automată cu opt trepte a fost și ea revizuită, iar consumul de carburant va fi cu 5% mai mic. BMW mai spune că amortizoarele folosite de viitoarea generație a Seriei 3 sunt capabile să elimine majoritatea vibraților cauzate de suprafețe de rulare imperfecte. Opțional, clienții vor putea opta și pentru suspensia sport M ce reduce garda la sol cu 10 mm și este mai fermă cu 20% față de suspensia normală.

Suspensia sport vine la pachet cu diferențialul activ blocant pentru puntea spate a noului model Seria 3. Acest diferențial este conectat cu sistemul DSC (Dynamic Stability Control) și poate interveni asupra fenomenelor de supravirare sau subvirare fără a folosi frânele.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)