autovit.ro

O nouă serie de teste EuroNCAP – rezultate pentru Audi Q2, Ford Edge, Suzuki Ignis, Hyundai Ioniq și SsangYong Tivoli

Organizația EuroNCAP a realizat recent o nouă serie de teste de impact cu câteva dintre cele mai noi lansate modele de pe piață. În cadrul celei mai recente serii de testare, EuroNCAP a oferit calificative de siguranță pentru câteva modele importante de pe piața din România – printre ele, Audi Q2, Ford Edge, Suzuki Ignis și SsangYong Tivoli.

 

Audi Q2

Cel mai nou SUV lansat de Audi care poată acronimul Q s-a descurcat așa cum era de așteptat. Micul Q2 a reușit să obțină 5 stele, punctând consistent la toate categoriile. Astfel, Q2 a obținut 93% pentru protecția pasagerilor adulți, 86% pentru copii și 70% pentru protecția pietonilor.

audi-a2

Ford Edge

SUV-ul de clasă medie din portofoliul Ford este prezent, în premieră, în Europa și a trecut pentru prima dată prin seria de teste EuroNCAP. Calificativ primit de Edge este de 5 stele, așa cum era de așteptat. În ceea ce privește procentajele pentru fiecare categorie în parte, Edge a obținut 85% la protecția adulților, 76% la cea a copiilor și 67% pentru cea a pasagerilor.

screen-shot-2016-12-04-at-13-41-21

Suzuki Ignis

Cel mai nou model din portofoliul Suzuki a trecut printr-o testare dublă, atât în versiunea de echipare de bază, cât și în cea cu echiparea de siguranță completă. În versiunea de bază, crossover-ul de clasă mini a obținut doar 3 stele, însă în echiparea completă de siguranță calificativul obținut a fost de 5 stele. Pentru cel din urmă rezultatele au fost extrem de bune – 87% protecție pentru adulți, 79% pentru copii și 77% pentru pasageri.

screen-shot-2016-12-04-at-13-41-56

Hyundai Ioniq

Cel mai nou model Hyundai, noul Ioniq a fost și el testat. Hyundai Ioniq este disponibil atât în versiune hibridă, cât și electric și a reușit să obțină calificativul maxim de 5 stele.

ioniq

SsangYong Tivoli

SUV-ul care a redeschis drumul european pentru marca SsangYong a avut și el parte de o testare dublă, în versiunea de bază și în cea cu echipare de siguranță completă. Astfel, în echiparea de bază, Tivoli a obținut 3 stele, iar în cea cu echipare de siguranță completă, 4 stele.

 

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)