autovit.ro

Noul Duster va fi prezentat in premiera la Frankfurt

In cele din urma asteptarea a luat sfarsit… Zilele trecute, oficialii marcii Dacia au anuntat ca noul Duster va fi prezentat in premiera la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Dar haideti sa vedem care sunt primele informatii legate de noul tot-teren…

Desi toata lumea se astepta ca anul trecut Dacia sa prezinte oficial la Paris noua generatie Duster, constructorul autohton a expus doar o versiune speciala a consacratului tot-teren. Iar aceasta decizie a generat o serie de zvonuri… Acum, la un an distanta, reprezentantii Dacia au anuntat oficial ca noul Duster va fi prezentat peste cateva zile la Salonul Auto de la Frankfurt, mai exact in data de 9 septembrie.

Fara a renunta la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului sau, noul Duster marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul. Si vorbim despre un look modern si chiar mai expresiv. Iar din primele poze oficiale se observa ansamblul format din calandrul restilizat care include o noua grila cu bandouri cromate si noile blocuri optice.

Noul Duster_2

Mai mult, ies in evidenta noile bare longitudinale montate pe plafon si care acum poarta inscriptia “Duster”, precum si noile jante din aluminiu pe 16 inci cu aspect “dark metal”. In partea din spate, blocurile optice reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate. Iar ornamentul de esapament cromat, precum si noua inscriptie “4WD” completeaza designul exterior si reafirma personalitatea puternica a noului tot-teren.

David Durand, Directorul de Design al gamei Dacia, concluzioneaza astfel:”Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus inca de la inceput pe clientii nostri, pastrand totodata proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster isi reafirma caracterul puternic dar isi pastreaza genele sale initiale”.

Acestea sunt primele informatii oferite de catre constructorul autohton, iar mai multe detalii vom afla cu siguranta in momentul lansarii de la Frankfurt. Dar pana atunci, voua cum vi se pare noul Duster?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)