autovit.ro

Noul model Bentley Continental GT a sosit oficial în România

Cel mai nou model produs de constructorul britanic Bentley a fost prezentat clienților și presei din România. Noul Continental GT poate fi deja comandat, primele exemplare urmând a fi livrate anul viitor.

Cea de-a treia generație Bentley Continental GT, cel mai sportiv model al mărcii britanice, s-a lansat oficial în România.

Noul Continental GT, prezentat la nivel global la finalul lunii august și dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, ajunge astăzi, în premieră absolută, în fața publicului iubitor de lux și sportivitate din România și va fi expus în showroom-ul Bentley București alături de alte modele deja consacrate ale mărcii – Flying Spur, Mulsanne sau Bentayga.

”Noul Bentley Continental GT este un model foarte așteptat de clienții mărcii din România”, spune Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux din cadrul Porsche Inter Auto România. ”Combinația de design inovator, performanțe sportive superioare, interior artizanal și tehnologie de top reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc un stil de viață luxos și au o afinitate față de marca Bentley. Această combinație câștigătoare va propulsa cu siguranță noul Grand Tourer în topul pasionaților de automobile exclusiviste din țara noastră.”

Noul Bentley Continental GT este propulsat de o versiune îmbunătățită a motorului W12 TSI cu 12 cilindri de 6.0 litri. Acesta dezvoltă 635 CP și un 900 Nm, cifre suficiente pentru o accelerație de la 0 la 100 km/oră în 3,7 secunde. Viteza maximă pe care acest model o poate atinge este de 333 km/oră.

Noul model păstrează silueta care a consacrat acest coupe britanic, iar designul este inspirat de conceptul EXP 10 Speed 6.

Interiorul este spectaculos, fiind înnobilat cu lemn și piele. Peste 10 metri pătrați de lemn sunt utilizați în interiorul fiecărui exemplar Continental, iar prelucrarea și inserția manuală a unui set de placaje durează nu mai puțin de 9 ore. În plus, e nevoie de alte două ore pentru aplicarea succesivă a foilor de furnir pe noul Bentley Rotating Display, integrat în panoul de bord.

Acesta din urmă, amplasat într-o unitate cu trei fețe, se rotește pentru a dezvălui un ecran tactil de 12,3 inchi, trei cadrane analogice (unul ce afișează temperatura exterioară, o busolă și un cronometru) sau un placaj elegant de furnir, cu un pattern simetric.

În România, Bentley Continental GT este deja disponibil spre comandă, iar prețurile pornesc de la 170.641 euro fără TVA.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)