autovit.ro

Noul motor de cautare acum disponibil si pentru alte 3 categorii din site

Ne bucuram atunci cand vizitatorii nostri sunt multumiti. Pentru a va mentine astfel, ne asiguram in permanenta ca experienta voastra pe site este una placuta, iar procesul prin care ajungeti la ceea ce va doriti este unul simplu si eficient.

Cu un an in urma am anuntat lansarea noului motor de cautare pentru autoturisme. Pentru ca am avut rezultate bune si vizitatori multumiti, am decis sa-l extindem la toate categoriile din site. Astfel, de astazi, cautarile voastre vor fi mai eficiente si mai exacte si pentru categoriile  motociclete si ATV-uriutilaje agricole si utilaje de constructii.

In primul rand, si aceste categorii beneficiaza acum de motorul de cautare full text similar cu Google care va ofera  acces rapid la vehiculul cautat (ex. Suzuki GSX-R 2007).

poza

Totodata, designul este mult mai intuitiv si face motorul de cautare mai usor de folosit. Fonturile sunt mai mari, iar culorile ce au fost alese fac un contrast care nu agreseaza ochiul asfel incat veti putea petrece cat timp aveti nevoie pentru a realiza o cautare cat mai exacta.

Mai mult, pe masura ce introduceti diverse criterii, lista cu rezultate se actualizeaza in timp real. Astfel, dupa ce ati introdus toate informatiile, in lista de rezultate veti gasi doar anunturile care corespund cerintelor voastre.

Spor la cautat! 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)