autovit.ro

Noul Opel Combo Life a sosit în România

Cel mai nou model din gama constructorului german Opel a fost prezentat oficial în România. Modelul Combo Life, un monovolum cu tentă de crossover este dedicat familiilor numeroase.

Opel Combo Life este a cincea generație a modelului Combo, un automobil versatil ce va fi disponibil atât în variantă cu cinci, cât și cu șapte locuri. Primele trei generații ale modelului Combo au fost bazate pe Opel Corsa, în timp ce a patra generație a fost dezvoltată împreună cu Fiat, folosind platforma modelului Fiat Doblo.

A cincea generație a modelului Combo are la bază o nouă arhitectură dezvoltată împreună cu grupul PSA, noul proprietar al mărcii Opel. Are un volum mare de încărcare, este practic și versatil, are una sau două uși glisante și poate fi comandat în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri) și cu cinci sau șapte locuri. Copiii se pot relaxa pe trei scaune spate individuale, toate cu sisteme ISOFIX pentru scaun de copil și se pot bucura de lumina naturală datorită plafonului panoramic.

Noul Opel Combo Life este echipat cu tehnologiile și sistemele de asistență tehnică preluate de la segmentul compact sau SUV, precum sistemul de detectare a oboselii pentru cel de la volan, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180°, afișajul pe parbriz, IntelliGrip (sistem de control al tracțiunii ce este cunoscut de la modelele SUV ca Opel GrandLand X) și dotări de confort precum scaune și volan încălzite. Sistemul de protecție pentru părțile laterale ale mașinii este o noutate Opel ce îl ajută pe cel de la volan să evite coliziunea cu obstacole ce apar în lateralul mașinii: stâlpi, bariere, borduri înalte. Sistemul folosește o rețea de 12 senzori de proximitate dispuși pe toată suprafața caroseriei.

Combo Life oferă, de asemenea, sisteme de infotainment de ultimă generație, compatibile cu aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto, cu ecrane tactile color de până la opt inch. Datorită porturilor USB de pe primul și al doilea rând de scaune, tabletele și smartphone-urile pot fi încărcate fără probleme. O priză de 230 V în spațiul pentru picioare din față permite chiar și încărcarea unui laptop. În plus, smartphone-urile compatibile pot fi încărcate și fără fir, prin panoul de încărcare inductivă amplasat sub comenzile pentru aer condiționat.

“Acest autovehicul are un potențial uriaș de creștere a volumelor de vânzare și ne oferă ocazia de a ataca cu forțe noi segmentul important al autovehiculelor utilitare de mici dimensiuni”, a spus Cristian Milea, Country Director Opel România.

Versiunea cu lungime standard și cinci locuri are un portbagaj cu volum minim de 597 de litri. Persoanele care au nevoie de mai mult spațiu pot opta, de asemenea, pentru versiunea cu ampatament lung ce oferă un portbagaj de 850 de litri.

Noul model va putea fi comandat începând cu finalul lunii iunie, clienții putând alege între motoarele pe benzină de 1.2 litri turbo de 110 CP și dieselul de 1.5 litri de 130 CP.

 

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)