autovit.ro

Noul Opel Insignia Sports Tourer vine la Salonul Auto de la Geneva

Opel ne arată primele imagini cu varianta break a noului model Insignia. Botezat în mod tradițional Sports Tourer (ST), breakul modelului Insignia va fi lansat oficial peste o lună la Salonul Auto de la Geneva.

Noua generație Insignia va avea în gamă și o variantă break numită Insignia Sports Tourer. Debutul oficial va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, dar până atunci, Opel ne prezintă primele imagini cu noul model. Pe lângă liniile de design îndrăznețe, inspirate de conceptul Monza, noul break se prezintă și cu dimensiuni impresionante.

opel-insignia-st-5

Cu o lungime de aproape cinci metri și un portbagaj cu un volum total de 1.640 litri (cu bancheta rabatată), noua Insignia ST va atrage cu siguranță pe cei care au nevoie de o mașină de familie încăpătoare. Însă, deși este mai mare față de actuala generație, Insignia ST este cu 200 kilograme mai ușoară.

Insignia Sports Tourer va beneficia de toată gama de sisteme inteligente dezvoltate de constructorul german, inclusiv tracțiunea integrală, suspensie adaptivă, sistem multimedia, OnStar, faruri IntelliLux LED și multe altele.

Opel nu a publicat încă datele tehnice pentru versiunea ST, dar va fi disponibilă o gamp completă de motorizări diesel și benzină ce vor fi comune cu cele de pe versiunea sedan. De asemenea, Opel a confirmat ca noul model va folosi o cutie de viteze automată nouă cu opt rapoarte.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)