autovit.ro
B SECTIUNI

Noul roadster BMW Z4 a fost prezentat oficial în cadrul concursului de eleganță de la Pebble Beach

BMW a prezentat oficial noua generație a roadsterului Z4 în cadrului unui eveniment din California. Prima versiune prezentată este Z4 M40i First Edition de 340 CP.

Primele imagini oficiale cu noua generație BMW Z4 au fost prezentate oficial de către constructorul german. Roadsterul Z4 va fi disponibil începând de anul viitor, iar pentru început au fost prezentate informații doar despre versiunea Z4 M40 First Edition de 340 CP.

Restul gamei va fi prezentată pe 19 septembrie. Noul model preia multe din elementele de design anunțate acum un an de zile de BMW Z4 Concept, prezentat tot la Pebble Beach.

Primii clienți care vor alege noul BMW Z4 First Edition vor primi acest model în nuanța Frozen Orange. Jantele de 19 inch au un design original, iar interiorul beneficiază de cele mai noi sisteme infotaiment din arsenalul BMW.

Sub capota noului BMW Z4 se află propulsorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie ce produce 340 CP. Suspensia sport folosește amortizoare controlate electronic, iar sistemul de frânare este semnat de către divizia M Sport. Dotat cu acest propulsor, Z4 poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.6 secunde. Consumul de carburant anunțat de producător este de 7.4 l/100 km.

BMW va prezenta un set complet de date tehnice peste câteva săptămâni, iar publicul european va putea admira noul model în premieră la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)