autovit.ro

Noul Volvo V60 Cross Country a fost lansat oficial

Volvo adaugă versiunea Cross Country în gama modelului V60. Break-ul robust are acum o gardă la sol de 210 mm, tracțiune integrală și este oferit cu două motorizări puternice.

La șase luni după lansarea noului model Volvo V60, producătorul suedez a adăugat și versiunea Cross Country a modelului break. Modelele Cross Country sunt deja o tradiție în gama Volvo, oferind o alternativă la SUV-uri. Versiunile Cross Country se deosebesc prin elementele de protecție robuste, caroseria înălțată și tracțiunea integrală.

Noul Volvo V60 Cross Country folosește platforma SPA a grupului Volvo și are o lungime de 4.784 mm. Garda la sol este de 210 mm, cu 75 mm mai mare față de cea a modelului Volvo V60.

Clienții vor putea alege, pentru început, între două propulsoare. Volvo V60 Cross Country T5 este propulsat de motorul pe benzină de 2.0 litri ce dezvoltă 250 CP și 350 Nm. Este cea mai performantă versiune a modelului, accelerația de la 0 la 100 km/oră efectuându-se în 6.2 secunde.

Alternativa este versiunea V60 Cross Country D4 animată de un motor diesel de 2.0 litri ce dezvoltă 190 CP și 400 Nm. Ambele motorizări sunt disponibile doar cu cutii de viteze automate.

Ulterior, Volvo va adăuga versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid în gama modelului V60 Cross Country. Noul model este echipat cu tracțiune integrală, mod de condus pe teren accidentat plus o serie de sisteme de siguranță ca City Safety with Autobrake, sistem ce permite detectarea unui impact iminent și poate frâna automat automobilul.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)