autovit.ro

Noutati de primavara pe Autovit.ro

Cautare automata

Daca doriti sa fiti informat cu privire la cele mai noi anunturi de pe site, aveti posibilieatea de a folosi Motorul de cautare automat. Dupa ce efectuati o cautare pe site, puteti selecta optiunea Motor de cautare automat din partea de sus a listei de anunturi. Dupa ce introduceti adresa de mail, veti primi in fiecare dimineata o lista cu anunturile care respecta criterile de cautare folosite postate in ziua anterioara.

Orange 10

Acum  serviciul de promovare a anuntului prin afisarea la Anunturile zilei poate fi activat prin SMS si din reteaua Orange. Astfel, acum toate serviciile de promovare pot fi activate din oricare dintre cele 3 retele de telefonie mobila (Vodafone, Orange si Cosmote).

Fara limita de 250

Pentru a veni in intampinarea utilizatorilor care posteaza anunturi ce contin poze de inalta calitate (care au mai mult de 250 kB) , incepand cu 8 Febuarie, echipa Autovit.ro a modificat sistemul de adaugare a pozelor in anunt. Acum puteti incarca poze de orice dimensiune. Ele vor fi redimentionate automat pentru a se incadra cerintelor tehnice, fara a pierde din calitate.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)