autovit.ro

Ofertele săptămânii pe Autovit.ro #4

Pentru această săptămână am făcut o nouă selecție de oferte care ni s-au părut speciale. Așadar, să trecem rapid de la hibrizi la super-limuzine de lux.

 

  1. Hyundai Ionic – link

Disponibil în trei versiuni – hibrid, plug-in hibrid și electric – Ioniq este un pariu interesant al celor de la Hyundai. Momentan, în Români, doar prima versiune este oferită la vânzare. Pe Autovit.ro găsim una aproape nouă, cu doar 4.000 km rulați, provenită de la un dealer de încredere. Prețul cerut este de 20.450 de euro, echiparea fiind una de top. Cu 141 CP și o transmisie cu dublu ambreiaj, Ioniq Hybrid este extrem de plăcut la conducere și foarte-foarte economic.

  1. Dodge RAM – link

De la un model economic trecem brusc la un adevărat monstru pe roți. Fără să fie importat oficial în România, Dodge RAM este o prezență atipică, dar delicioasă. Cu dimensiunile sale impozante, tipice pentru categoria de pick-up-uri full-size, RAM are un motor pe măsură, de 5,7 litri și 410 CP. Arată cu adevărat spectaculos și are un rulaj de doar 28.000 de km. Prețul este pe măsură – 49.900 de euro, însă echiparea este una deosebită.

  1. Aston Martin DB11 – link

O altă trecere bruscă – de la un pick-up la un supersportiv cu pedigree. Acest Aston Martin DB11 are un rulaj de doar 20.000 de km și un preț pe măsura imaginii și performanțelor dinamice – 137.900 de euro. Motorul său biturbo de 5,2 litri dezvoltă nu mai puțin de 610 CP, ceea ce garantează o experiență dinamică de excepție.

  1. Lexus LS500h –link

Cine s-a săturat de BMW, Mercedes-Benz sau Audi când vine vorba de limuzine de lux se poate uita fără emoții spre un Lexus LS, care oferă o experiență cu totul deosebită de armata teutonă. Cu un sistem de propulsie hibrid ce are la bază un motor pe benzină de 3,5 litri, LS500h redefinește rafinamentul prin ceea ce înseamnă rulare silențioasă, economică și fără vibrații. Pentru 106.100 euro plus TVA ai garantată o experiență unică în ceea ce privește luxul unei limuzine de lux.

  1. Rolls-Royce Ghost – link

Pentru a încheia setul de propuneri în mare stil am ales un Rolls-Royce Ghost. Chair dacă este fabricat în 2014, acesta are un rulaj de doar 7800 km, însă un preț pe măsura numelui – 149.900 de euro. Fără să fie cel mai luxos Rolls-Royce, Ghost este totuși într-o altă lume față de limuzinele de lux oferite de constructorii premium. Motorul său V12 biturbo de 6,5 litri produce 601 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)