autovit.ro

One damn fast lady!

V-am prins, banditilor! Numai la prostii va sta gandul. Repede v-ati inflamat. Ca e iute, ca-i rapida, ca-i focoasa, ca da gata zeci de barbati, etc

Asa si?

Halooo, ii da gata pe pista si nu orice pista ci una de NASCAR! Bine, nu a aparut de nicaieri, o stiti cu totii, e frumusica foc (iar incepeti?) si daca ar fi pistolar in vestul salbatic ne-ar zbura capetele jos cat ai zice peste (ooof, nuuu, suntetii previzibili!)…

Fata cu pricina, Danica Patrick pe numele ei, are la activ trei pole-position in Indy Car, adica acolo la baietii tari si mari. Numai ca dupa un sezon 2011 in care a cochetat cu NASCAR-ul, iata ca Danica a trecut cu bine in ograda celui mai popular sport cu motor din SUA, chit ca in divizia Nationwide.
Cu o viteza medie pe tur de vreo 182 mph (!), cred ca nu mai trebuie sa demonstram cat de performanta este pe pista. Si, in ciuda abandonului din cursa, eu sunt convins ca vor urma si victoriile.

Ceea ce a pornit deja este interesul urias creat in acest pur showbizz american! Lumea este in prag de Patrickmania, cu totii vorbesc doar de Danica, fanii o fotografiaza permanent, tinerii vor sa fie ca Danica! Chiar si unii fosti mari piloti au devenit fanii ei.

E bine pentru ea, e foarte bine pentru sport!
Si este normal pentru o lume normala.

Felicitari, Danica!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)