autovit.ro

Opel Astra Sports Tourer – varianta break a noii generații vine la Salonul Auto de la Frankfurt

Opel mărește gama modelului compact Astra prin introducerea variantei break numită în mod tradițional Sports Tourer. Noul model va putea fi admirat la standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt ce își deschide porțiile săptămâna viitoare.

În primăvară, Opel a lansat noua generație a modelului Astra, iar acum a venit momentul în care familia de versiuni crește. Pentru Salonul de la Frankfurt, Opel va lansa varianta break numită Astra Sports Tourer. Designul a fost preluat de la modelul hatchback, modificările evidente fiind prezente în partea din spate. Spațiul util din portbagaj a crescut cu 80 de litri, iar dacă rabatăm bancheta, volumul util poate ajunge la 1.630 litri.

Spătarul banchetei poate fi rabatat asimetric 40/20/40, oferind astfel configurații flexibile ale spațiului de încarcare. Noul model este echipat cu sistemul FlexOrganizer ce include șine laterale, plase pentru separarea încărcăturii și posibilități multiple de fixare. Pe lista de dotări opționale există și posibilitatea de deschidere automată a hayonului. Acesta se deschide electric prin acționarea unui senzor amplasat sub spoilerul spate.

Opel-Astra-Sports-Tourer-297397

Dimensiunile exterioare ale noului model break compact sunt identice cu cele ale modelului pe care îl înlocuiește, dar spațiul interior pentru pasageri a crescut. Noul model Astra Sports Tourer este mai ușor cu 200 kilograme față de generația anterioare. La capitolul motorizări, noul model break german va folosi propulsoare de cilindree mică. Gama începe cu noul motor turbo de 1.0 litru cu trei cilindri ce dezvoltă 105 CP. Apoi va exista motor de 1.4 litri în două versiuni de putere de 125 și 150 CP. Motorizarea de top este asigurată de unitatea 1.6 turbo pe benzină ce dezvoltă o putere de 200 CP.

Opel-Astra-Sports-Tourer-297394

Pentru cei care preferă motorizările diesel, vor putea alege propulsorul CDTI de 1.6 litri disponibil în două variante de putere: 95 CP sau 136 CP.

Noul model Opel Astra Sports Tourer va fi prezent în showroom-uri începând cu luna noiembrie a acestui an.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)