autovit.ro

Opel Astra va primi o nouă generație în toamna acestui an

Opel a confirmat lansarea unei noi generații pentru modelul Astra, urmând ca prezentarea noului model să aibă loc în toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt, iar noua generație va purta indicativul Astra K. Este a 11-a generație de modele compacte Opel, iar constructorul german a publicat și câteva imagini cu o versiune camuflată a noului model.

Opel se pregătește pentru o schimbare importantă în gama de modele. În toamna acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Opel va lansa noua generație Opel Astra. Este vorba de a 11-a generație de modele compacte marca Opel și va purta indicativul Astra K. Este un model total nou și un facelift al actualului model Astra. Odată cu anunțul oficial făcut chiar de către CEO-ul mărci Opel, Karl-Thomas Neumann, Opel a prezentat și o imagine cu noul model, dar este vorba de o versiune camuflată care nu lasă la vedere decât câteva detalii. Dr. Neumann promite însă că noul Astra are “un design extraordinar”, cea mai înaltă clasă de eficienţă şi foarte multe inovaţii.

Opel-Astra-295486Dr. Neumann a stabilit noi priorităţi de dezvoltare pentru cea de-a 11-a generaţie a automobilului compact Opel care a pornit de la o coală albă de hârtie, rezultând un autovehicul mult mai eficient din toate punctele de vedere, spun oficialii Opel. Spaţiul este utilizat într-un mod eficient: în timp ce dimensiunile exteriorului au fost reduse, spaţiul destinat ocupanţilor noului Astra a crescut substanţial. De asemenea, echipele de ingineri care se ocupă de dezvoltarea noului Astra au redus dramatic greutatea acestuia. Acest lucru îl va face mult mai agil şi are un impact extrem de favorabil asupra consumului de carburant. De asemenea, Dr. Neumann a confirmat că, în urma celei mai mari ofensive de sisteme de propulsie din istoria Opel, noul Astra va fi propulsat doar de motoare de ultimă generaţie. Printre altele, va fi primul model Opel nou care va fi lansat cu serviciul unic conectat Opel OnStar, gata să vă ofere asistenţă şi ajutor 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Deși Opel nu a publicat date tehnice oficiale, însă presa germană spune că noua generație Opel Astra va folosi motorizări cu puteri cuprinse între 90 și 200 cai putere. Cel mai puternic motor diesel va avea 170 CP, iar toate propulsoarele pe motorină vor avea o capacitate cilindrică de 1.6 litri. În ceea ce privește reducerea de greutată anunțată, aceasta va fi cel mai probabil de aproximativ 200 kilograme față de actualul model.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)