autovit.ro

Noul Opel Corsa GSi: revine versiunea sportivă a modelului de clasă mică

Cu un look agresiv și elemente de design preluate de la versiunea OPC, Opel prezintă o versiune sportivă a modelului Corsa ce reînvie un nume cu rezonanță: GSi.

Modelele Opel din trecut ce purtau indicativul GSi erau celebre pentru sportivitate. Astăzi, Opel reînvie acest acronim pentru o parte din modelele actualei game. A lansat noul model Insignia GSI la jumătatea anului trecut, iar acum aplică același tratament și modelului de clasă mică: Corsa.

Primele două imagini cu noul Opel Corsa GSi au fost publicate, prezentând un hot hatch de segment B cu un look sportiv și elemente de design împrumutate de la versiunile OPC. Așa cum se vede și din imagini, noul Corsa GSi va fi disponibil doar în versiune cu trei portiere. În partea din față se remarcă prizele de aer supradimensionate, iar în spate pe hayon a fost montat și un eleron. Pachetul este completat de jantele de aliaj de 18 inch.

La interior, Opel oferă scaune sport Recaro (opționale), un volan sport și pedalier din aluminiu. Pasagerii se vor putea bucura și de sistemul infotainment IntelliLink.

Opel nu a comunicat însă detalii tehnice legate de propulsorul ales pentru noul model Corsa GSi. În gama producătorului german, noua Corsa GSi se va alinia în gamă, sub actuala versiune Corsa OPC ce folosește un motor turbo de 1.6 litri ce dezvoltă 207 CP. Cel mai probabil, modelul Corsa GSi va miza pe un motor turbo pe benzină de 1.4 litri ce va dezvolta în jur de 150 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)