autovit.ro

Opel Vivaro Surf Concept – pentru un altfel de concediu

Perioada concediilor a trecut, însă aici avem un exemplu despre cum poate arăta mașina perfectă pentru vacanțele viitoare. Până la urmă, cine nu și-a dorit ca în mașina pregătită pentru perioada relaxării să încapă toate bagajele și să mai rămână ceva loc pentru cumpărături. Opel ne arată cum, pe baza unui Vivaro, se poate dezvolta o mașină care să facă față cerințelor celui mai exigent șofer în materie de spațiu interior.

 

Opel Vivaro Surf Concept nu este doar dedicat celor care merg la surf, așa cum pare să sugereze numele. Nu, acest Vivaro este perfect pentru cei care au o familie numeroasă, de cinci sau șase persoane și care au nevoie de spațiu foarte generos atunci când pleacă în concediu. Vă este cunoscută imaginea bagajelor din fața mașinii înainte de plecarea în concediu? Dacă da, atunci conceptul prezentat de Opel este perfect pentru nevoiele dvs. Chiar dacă este la stadiul de prezentare, Opel ne anunță că versiunea de serie va păstra în proporție foarte mare ceea ce vedem pentru versiunea din aceste imagini.

Opel vivaro

Practic, Vivaro Surf Concept dispune de 5 sa 6 locuri pentru interior, în funcție de configurația aleasă. Interiorul este practic și foarte spațios, dar zona destinată bagajelor este cu adevărat uriașă. Pentru versiunea normală, “portbagajul” permite încărcarea a 3,2 metri cubi de bagaje, iar pentru versiunea cu ampatament lung, volumul crește până la 4,0 metri cubi. Plecatul la ski cu familia este o tradiție? De acum, pe lângă bagajele pentru fiecare membru, skiurile, clăparii, bețele și echipamentele speciale nu vor mai reprezenta o problemă. Același scenariu se poate aplica și pentru o escapadă cu prietenii într-o drumeție la munte cu bicicletele, mai ales că podeaua este special proiectată pentru a nu se zgăria și a fi foarte ușor de curățat. În plus, acest concept nu este doar practic, spațios și confortabil, deoarece arată foarte bine. De acest aspect s-a ocupat firma Irmscher, un partener bine cunoscut al celor de la Opel.

vivaro

Pentru că tot am vorbit despre confort, trebuie menționat că Vivaro Surf Concept este dotat cu cel mai nou sistem multimedia din oferta Opel (ecran tactil de 7 inchi, integrează asistentul Siri), dispune de asistent la parcare și de scaune încălzite. Doar nu poți merge în concediu fără să fii relaxat. Și să nu uităm – există și un hot-spot Wi-Fi pentru ca toți pasagerii să se poată conecta la internet. De asemenea, s-a lucrat intens și pentru reducerea zgomotului la rulare, climatizarea a fost optimizată pentru o mai bună eficiență, iar accesul pe locurile din spate este extrem de facil datorită celor două uși culisante.

Sub capotă, Vivaro Surf Concept utilizează un propulsor diesel biturbo ce dezvoltă 140 CP și 340 Nm. Consumul mediu este de doar 6,1 l/100 km, ceea ce însemană că bugetul familiei poate fi direcționat pentru distracție în concediu. Atât? Nu chiar. Pentru puntea spate s-a optat pentru o suspensie pneumatică. Doar vă spuneam că s-a lucrat intens pentru un confort de top.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)