autovit.ro

Opel Zafira facelift – un nou look pentru modelul dedicat familiei din gama constructorului german

Opel a modificat aspectul modelului Zafira, iar noua versiune a monovolumului va fi disponibilă din această toamnă.

Opel a adus un facelift importat modelului Zafira. Monovolumul dedicat familiei renunță la denumirea Zafira Tourer în favoarea numelui simplu Zafira, iar partea frontală este acum similară cu cea a noii generații Astra, modelul compact din gama Opel. Blocurile optice adoptă, astfel, tehnologia full-LED de ultimă generație. Linia generală a caroseriei a fost păstrată, iar în partea din spate, stopurile au primit și ele un design nou cu o linie discretă.

Opel-Zafira-301026

Interiorul a fost modificat pentru a ține pasul cu vremurile în care trăim. Planșa de bord a fost simplificată semificativ, partea centrală fiind dominată de un display de șapte inch ce înglobează majoritate comenzilor. La nivel de spațiu pentru pasageri și bagaje, cifrele rămân neschimbate: 1860 litri este capacitatea maximă a portbagajului. Ca și până acum, Zafira oferă spațiu pentru șapte pasageri.

Opel-Zafira-300725

În ceea ce privește partea tehnică, Opel a decis să nu dezvăluie încă ce motorizări vor fi folosite pentru noul model Zafira facelift. Putem însă presupune că majoritate motoarelor ce se regăsesc acum pe modelul Astra vor fi transplantate fără probleme și pe noul Zafira facelift.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)